torstai 19. lokakuuta 2017

Blogin lopettaminen ainakin toistaiseksi

Perustin tämän blogin alunperin itseäni varten tavaksi purkaa ahdistusta, mitä sairastuminen toi tullessaan. Nyt tuntuu, että blogin ylläpito aiheuttaa enemmän ahdistusta kuin hyötyä, niin on selvästi aika lopettaa.

Viimeisinä kuulumisina voin kertoa, että viikko sitten sain edelleen syövättömät tulokset kontrollista ja jatkamme 4 kk:n kontrollivälillä. Kolme vuotta glioblastoman löytymisestä tulee täyteen 26.10.2017, jolloin olen kuorokilpailumatkalla Barcelonassa. Akupunktiota jatkan edelleen harvakseltaan ja juuri eilen kuulin hoitajaltani, että uusimpien tutkimusten perusteella länsimaisen lääketieteen ja kiinalaisen lääketieteen yhdistelmällä saadaan parhaat hoitotulokset syövissä. Kuulostaa hyvältä.

Jännityksellä odotan seuraavaa neurologin soittoaikaa ja mahdollista epilepsia lääkkeen purkamisen aloitusta. Ei toki hätää, että pillerit loppuisivat, sillä onhan niitä epilepsia lääkkeitä kolme käytössä.

Tiedän, että jos oloni jatkuu hyvänä ja jossain kontrollissa syövän todetaan uusiutuneen, on se minulle uudelleen shokki. Kaikki on mennyt niin hyvin tähän mennessä, kun vietän täysin normaalia elämää kaikesta huolimatta. Ehkäpä tuolloin alan uudelleen purkamaan itseäni tämän blogin avustuksella. Toisin sanoen, toivotaan, etten kirjoita pitkään aikaan, sillä kirjoitus tietää huonoja uutisia.

Kiitän kaikkia minua tukeneita ja jatkan tätä monesti hyvin tylsääkin elämääni onnellisena, kiitollisena ja ainakin yritän nauttia joka päivästä.

3 kommenttia:

  1. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi! Kiitos syöpämatkasi jakamisesta.

    VastaaPoista
  2. Niin onnellinen puolestasi!
    Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi!
    Kiitos tästä postauksesta, ei tarvitse miettiä, miksi ei kuulu mitään. Piiitkäää hiljaisuutta toivoen!

    VastaaPoista