maanantai 6. heinäkuuta 2015

Lääkärissä

Kello soi kahdeksalta ja sain itseni ylös kaksikymmentä ylitse. Ei lainkaan huono saavutus viime viikkojen nousuihin nähden. Mikon piti olla omalla lääkärillään jo klo 10, joten pakko oli saada silmänsä auki ja aamupala laitettua.

Aamupäivällä valmistelin lähtöä ja kävin fysioterapiassa. Mikko kävi lääkärin jälkeen katsastamassa auton ja se meni heittämällä läpi. Päästömittaustuloksetkin olivat paremmat kuin uusien autojen vaatimukset. Kävimme syömässä sushibaarissa. Klo 12.47 mulla oli vielä yksi sushi lautasella ja klo 13 oli lääkäriaika. Tungin sushin suuhuni ja lähdettiin kävelemään autolle. Syöpäpolilla olimme klo 13.02. Ei huono suoritus tämäkään.

Lääkärinä oli sama henkilö kuin ensimmäisellä kerralla syöpäpolilla. Itse pidän tästä sijaisesti enemmän kuin polin omasta llääkäristä. Tulokset olivat juuri niin hyvät kuin oletin, mutta kyllä se silti helpotti. Eli puhtaan paperit sain. Ei  muutoksia.  Seuraava kuvaus lokakuun lopussa. Ikävä kyllä lääkäri ei pysty kirjoittamaan mitään suositusta osa-aikaisesta työnaloituksesta. Kunhan elokuu koittaa niin laitan puhelin kentät laulamaan ja soitan syöpä polin sosiaalityöntekijälle ja työterveyteen,  vaikka en sen piiriin vielä kuulukaan.

Nyt olemme matkalla mökille. Kotiin jäi lievä kaaos,  mutta kaikkea ei pysty tekemään yhtenä päivänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti