maanantai 17. elokuuta 2015

Hypnoosissa

Nyt olen taas panostanut uudella tavalla mielen ja kehon yhteyden etsimiseen. Kävin tänään hypnoosissa, joka painottui rentoutukseen ja itsensä näkemiseen paremmalla tavalla. Tästä tehtiin nauha minulle mukaan Ensi viikolla menen sinne ja keskitymme mielen manipuloimiseen niin, että se alkaa tappamaan syöpäsoluja tai vähintään ehkäisemään niiden kasvua. Tästäkin tehdään nauha.

Oli aika jännittävää. Melkein aloin nauraa, kun sain käteeni langan, jonka päässä oli mutteri ja olo oli hypnoosiin vaivuttamisen aikana sellainen, että mitäs tässä nyt. Ja ettei tää toimi. Mutta kun menin makuulleni, niin rentouduin siinä heti niin täysin, että en olisi pystynyt nostamaan itseäni istumaan ilman lupaa, joten kai se toimi.

Joka tapauksessa Anticancer-kirja sai minut vakuuttuneeksi mielen ja kehon yhteisvaikutuksesta taudin kurissapidossa ja tautien ehkäisyssä, joten kaikkea kannattaa kokeilla, ei siinä ainakaan mitään oleellista menetä, kun paha tauti on vastassa.

Lisäksi yritin tänään ilmoittautua kaikille kansalaisopiston tarjoamille mindfulness-kursseille, mutta ikävä kyllä sille "alkeiskurssille" pääsin vasta varasijalle 13. Toivottavasti siis pärjään soveltavilla kursseilla, joille pääsin kyllä. Ehkä jotain apuja mindfulnessiin olen saanut itsensä etsimistielläni eli mielen ja kehon yhteyttä hakiessani, joten asia ei sinänsä ole kokonaan outoa. Toisaalta varasijalle jääneelle kurssille pääsee vain 16, joten luulisi kansalaisopiston harkitsevan rinnakkaisen kurssin perustamista, kun kiinnostusta on näinkin paljon.

1 kommentti:

  1. Edellinen kommenttini hävisi, mutta lyhyesti: onko Oiva mieli -sivusto jo sinulle tuttu? Jos ei, niin käy tutustumassa. Voin kertoa asiasta lisää niin halutessasi.

    Ps. Onnea uudesta perheenjäsenestä!

    VastaaPoista