sunnuntai 16. elokuuta 2015

Viimeinen viikonloppu mökillä tänä kesänä

Nyt voi alkaa odottaa jälleen seuraavaa kesää mökkeilukauden jatkoa ajatellen. Tänään siivottiin mökki talviteloilleen, vaikka Mikko saattaakin vielä käydä siellä joku viikonloppu myöhemmin syksyllä. Vähän tekisi itsenikin mieli mennä vielä suppilovahveroita etsimään, mutta onhan meillä kuivattuna vuosikertaakin.

Mietimme saunassa mökkikesän plussia ja miinuksia:
Miinuksena oli sateinen ja kolea sää.
Plussia oli kuitenkin paljon enemmän (tosin vaadin Mikkoakin miettimään vähintään kolme). Ainakin tällaisia keksimme helposti:
  • Uusi huussi
  • Oikein hyvä mustikkavuosi ja punaiset viinimarjat kerrankin täydelliseen aikaan kerättävissä
  • Mikko on laihtunut
  • Tehtiin yhdessä metsätöitä
  • Ei ollut ampiaisia
  • Iidan liikunnalliset taidot ovat kehittyneet kovasti. Nyt sujuu potkupyöräily ja kuperkeikat nurmikolla. Juoksuaskeletkin ovat vahvistuneet.
Teetä ollaan juotu kesän aikana soppakupeista, kun olen ilmeisesti valitellut mukien koon pienuutta liikaa...

Muutama vuosi sitten istutimme kolme Pirja-omenapuuta, joista saamme ensimmäiset omenat. Kahdesta puusta yhteensä seitsemän omenaa. Tässä kuvat koko sadosta (yhden ehdin syömään ennen kuvausta).


Lauantain piristykseksi meille tuli vierailulle Iidan Anni-kummi Elli tyttärensä kanssa. Sain syliini kaksi ihanaa tyttöä. Oman äärimmäisen mustasukkaisen Iidani ja Ellin. Oli oikein mukava päivä!


Ja tässä vielä kesän aikana kasvanut kesätukka, mikä sojottaa sinne tänne. Kaikki sanoo, kuinka se sopii mulle hyvin, mutta kyllä mä aion kasvattaa sen pidemmäksi vielä ja miettiä sitten, mitä sen kanssa tekee.

1 kommentti: