keskiviikko 30. syyskuuta 2015

"Olipa kerran elämä"

Meillä on tämä loistava 80-luvun piirretty sarja DVD:nä ja sitä on katsottu paljon. Iida katsoo jonkun pätkän lähes päivittäin ja puhuu jo hyvin asiantuntevasti joistain aiheista, kuten siitä, miten keho puolustautuu myrkyllisiä aineita vastaan. Itse katsoin äsken "Aivot" ja "Hermosolut" jaksot. Muutenkin olen huomannut, että kiinnostukseni syövän kohteeseen eli aivoihin on lisääntynyt. Nyt tiedän mikä on gliooma ja mitä on aivojen tukisolukko ja kykenen googlaamaan glioblastomastakin, vaikka niissä onkin aina niitä huonoja ennusteita. Olen hyväksynyt kai asian jollain tasolla ja vähintäänkin ymmärtänyt, että jokainen potilas ja taudinkulku on yksilöllinen.

Kävin tänään hypnoterapeutilla ja jälleen puhdistimme aivojani. Sain ehkä paremman käsityksen siitä, millaisia mielikuvia hän tarkoitti. Tapanani on juuttua johonkin pieneen yksityiskohtaan ja nyt ymmärrän, ettei se ole tarkoitus vaan riittää, että katsoo kokonaisuuksia. Muutenkin mielen voima on mielenkiintoinen aihe. Ei se aina riitä (varsinkaan jos siihen ei usko), mutta mielen voiman löytämistä ja hyödyntämistä tässä kuitenkin harjoitellaan. Ja vaikka luinkin tänään niinkin luotettavasta tahosta kuin Suomi24-foorumilta, että alle 40-vuotiaana sairastuneilla on mahdollisuus jopa parantua taudista, niin antaa se silti voimaa ja uskoa lisää.

Tänään olen todella väsynyt, vaikka meninkin vasta kymmeneen töihin, mutta tein ensimmäistä kertaa yli viiden tunnin työpäivän ja päälle vastaanotto NLP-hoitoineen, joten nyt nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti