sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Helsingin viikonloppu

Vietimme viikonlopun Helsingissä kahdestaan Mikon kanssa. Iitu oli isun ja ukin hellässä huomassa ja kävivät hoitamassa kisua. Edellisellä kerralla olimme kahdestaan reissussa noin vuosi sitten Mikon kaverin häissä. Silloin ei olisi voinut arvata, että kuukauden kuluttua elämämme muuttuu totaalisesti.

Perjantaina käväisin töissä, koska byrokratian kannalta oli helpompaa käydä kääntymässä siellä, kuin hakea koko päivä vapaaksi. Helsingissä söimme ulkona joka päivä, sillä kokkaaminen ei ole niin kivaa...

Perjantaina kävimme katsomassa "Yksin marssissa" elokuvan, jolle voisin sen neljä hteä antaa. Paikoitellen ärsyttävän kliseistä jenkkileffaa, mutta onneksi vain parissa kohtaa. Se oli ekakerta oikein elokuvateatterissa epileptikkona, joten valitsimme elokuvaa hyvin tarkkaan ja otimme paikat aivan reunasta.

Lauantaima Mikko meni seuraamaan "East Front" -peliä serkullani (alkuperäinen syy Helsinginreissullemme). Minä tapasinvaihto-oppilasajaltani peräisin olevan kaverini Maijan, jota en ollut tavannut kevään 2012 jälkeen. Meillä oli hyvin nauruntäyteinen viisituntinen. Illasta vielä Mikko, minä ja ystäväni hHeta menimme juomille kalaravintolaan. Jälleen vietähti lähes viisituntinen rupatellessa ja nauraessa. Välissä löysin UFF:ilta korolliset esiintymiskengät, jos vielä sellaisia tarvitaan.

Maija ja minä

Sunnuntaina nukuttiin pitkään ja siivoilin vähän. Käytiin syömässä vielä ennen junan "lähtöä". Jossain olipalanut muumtaja ja raiteille ei tullut sähköä Helsingin päädyssä. Lopulta juna lähti tunti 40 min myöhässä... katotaan nyt koska päästään kotiin...

Minusta viikonloppu oli hyvin onnistunut ja uskon että Mikko yhtyy minuun muuten, paitsi flunssansa puolesta, joka jälleen aktivoitui Helsingissä. Mikko tuntuu sairastavan Helsinki allergiaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti