sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Elämälle-ooppera

Aamupäivästä olimme kaikki aikuiset todella nuutuneita. Iitu tietenkin oli virkeä oma itsensä, mikä oli ihan hyvä. Illalla turinoimme jälleen hieman myöhempään, vaikka oikeasti myöhäisestä ajankohdassta ei voida puhua. Iteäni tietenkin nukutti myös edellinen myrkkyviikko. Eilen illalla oli selvää ihottumaakin jälleen kasvoissa sytostaatteihin liittyen.

Iltapäivällä menin äidin kanssa katsomaan Elämälle-oopperaa Ilmajoen musiikkijuhlille. Siitä on todella paljon aikaa, kun viimeksi olen käynyt oopperassa ja kokemus Oskar Merikannosta kertovasta oopperasta oli hyvä. Sanoista sai selvää, musiikki oli hienoa ja esiintyjät olivat taitavia, mitäpä muuta sitä voisi vaatia. Suurimmat haitat koiotuivat siitä, että ulkolämpötila oli noin tai alle 10 (olin toki tähän varustautunut, joten en palellut pahasti), istuimme toisessa rivissä, joten tuuli ja jossain vaiheessa alkanut sade osuivat suoraan meihin. Mutta siitä huolimatta kokemus oli lähtemisen arvoinen.

Kun oli oopperaa katsomassa, olivat Mikko, Hanna, Väinö ja Iida Touhutalossa touhuilemassa. Kivaa oli sielläkin ollut. Ainakin neiti oli aivan poikki sen jälkeen. Toivottavasti nukahtaa pian, kun huomenna taas alkaa arki ja viimeinen hoitoviikko, sitten ei tarvitse suolia aamuheräämisisitä reiluun kuukauteen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti