tiistai 2. kesäkuuta 2015

Nyt on kesäkuu!

Tänä aamuna Iitunen oli vastakohta eiliseen nähden: aurinkoinen, yhteistyökykyinen ja hoidossakin oli ollut oikein hyvä päivä.

Itselläni aamu ei ollut niitä parhaita. Aamupala oli valmiina jääkaapissa (samaa mössöä kuin eilen), mutta jotenkin jo syödessä se alkoi tökkimään aika pahoin. Huono-olo siitä seurasikin. Sain kuitenkin raahattua itseni suihkuun, ennen kuin palasin sänkyyn ja otin aamupäikkärit. Toinen ärsyttävä pakollinen tehtävä oli ensi viikonlopun ylioppineisuusjuhliin vaatteiden etsiminen. Vaikka sitä tuntee kaventuneensa niin paljon viimeisten viikkojen aikana, niin kaukana ovat vielä vanhat mitat. Jouduin hylkäämään vaatteen toisensa jälkeen, mutta löysinpäs kuitenkin lopulta jotkut siistit vaatteet, joilla voin mennä juhliin ja jotka eivät repeä heti kun istun alas.

Uuninpesukin koki ensimmäisen etappinsa, mutta jätettiin se vielä likoamaan uusissa mömmöissä. Onneksi Mikko imuroi ja leikkasi meidän pienen nurmialueen. Aivan riittävän sekaisin olin muutenkin aamun huonon olon jälkeen. Sentään kauppaan uskallauduin lähtemään äiteen ja Iitusen kanssa, mutta pihailut liikunnasta puhumattakaan jäivät väliin tänään.

Nyt olemme Iidan kanssa vanhemmillani ja Mikko lähti mökille. Pakkaaminen oli melkoinen operaatio ottaen huomioon viikonlopun Helsingin reissun ja kaikki mahdolliset säävaraukset. Onneksi asutaan samassa kaupungissa, niin varustusta pystyy täydentämään helposti.

Kesäkuu on selvästi tullut. Vielä voisi lämpöisempää olla ulkona, mutta Tässä kun isän koneella kirjoittelen niin voin ikkunasta nähdä kukkivat kirsikka- ja omenapuut sekä hyttysparven autokatoksen päällä. Kuusen norkotkin ovat pitkällä ja Monet lehtipuut ja pensaat alkavat olla täydessä lehdessä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti