maanantai 15. kesäkuuta 2015

Ensimmäinen pyöräily

Maanantai on mittauspäivä. Nyt on pari viikkoa edellisistä mittauksista ja mahanympäryksestä oli lähtenyt 4 cm ja painoa tullut kilo lisää. No paino ainakin voi heitellä paljonkin päivien välillä. pitäisi oikeasti olla vaikka kuudesta syömättä aina ennen mittauspäivää.

Aamulla tein sen ensimmäisen pyöräilyn. Reissu oli lyhyt (n. 3 km), mutta määränpäässä jäin sen verran pitkäksi aikaa vaihtamaan kuulumisia, että sää vaihtui totaalisesti. Lähtiessä paistoi aurinko ja kotiin palatessa sain kylmän suihkun, mutta sentään ei tuullut. Aluksi pyörä meni hieman kiemuraa, mutta kyllä se siitä tasaantui. Oli aivan mukavaa.Tässä parina päivänä ennen juhannusta voisi aivan hyvin tehdä pientä pyöräilyä, jos ei kävelylle ehdi.

Reilun tunnin päikkärit tuntuivat juhlallisilta. Iitu haettiin kävellen hoidosta. Tai siis Mikko haki ja minä käännyin n. 100 metrin jälkeen kotiin hakemaan pipoa, jonka olin unohtanut ja lähdin kulkemaan paluureittiä heitä vastaan. Suunnilleen 3,5 km lenkki siitä kuitenkin tuli poutaisessa, mutta tällä kertaa tuulisessa säässä.

Mummo tuli leikkimään Iidan kanssa iltapäivällä ja hakemaan postia. Iidu komensi kaikkia vuoron perään "Suu poikki".Iitulla oli leikeissä vauva ja hän meni muun muassa luistelukouluun.

Alkuillasta lähettelin Pekka kävelee tiedotetta, jota en enää kokenut aivan mediatiedotteeksi, mutta kun ammattilaiset sen olivat muokanneet, niin luotetaan siihen. Tiedote löytyy sivulta http://www.kubo.fi/kesan-kovin-kavelyreissu-700-kilometria-syovan-vastaisen-taistelun-vuoksi/ ja sitä saa levittää.

Vaikka itse tunnen oloni aivan tyytyväiseksi nykytilanteeseen, etenkin kun aurinko paistaa pihalla, niin on silti surullista kuulla muiden samaa syöpää sairastavien poismenosta tai saattokotiin joutumisesta. Molempia uutisia on tullut nyt parin päivän sisään. Itselläni tilanne on käsittääkseni niin hyvä kuin voi tällä diagnoosilla olla. Toivotaan ettei tämä muutu heinäkuun alun kuvausten jälkeen. 

1 kommentti:

  1. Lihakset painavat enemmän kuin läski ja turvotus eli painon nousu lienee hyvä merkki, kun mitat samalla pienenevät. :) Tuumailee Turun guru

    VastaaPoista