torstai 14. toukokuuta 2015

4. kuuri, 4. päivä

Iitunen tuli aamulla herättämään minut, mutta onneksi vasta puoli kahdeksan maissa. Oli itsenäisesti käynyt aamupisulla, mikä varmaan on kestänyt oman aikansa.

Päivä on ollut oikein rento. Kävimme lyhyelläIitun pyöräilyllä/kävelyllä. Tuntuipa 6-7 astetta todella kolealta! Olen käynyt pariin otteeseen nukkumassa/lepäilemässä (enemmän jälkimmäistä). Haimme jälkeen meiltä sinne unohtuneita tavaroita, kuten Iitusen hammastahnan ja yhden mun lääkkeen. Lisäksi äiteen mehulinko oli sanoutunut irti yhteistyöstä, joten haimme mun mehulingon lainaan. Autosta huomasin, että vanhempieni talon viereisessä metsässä kasvoi valkovuokkoja! Ja niiden vieressä oli tulossa kieloja. Valkovuokkojen kukat olivat melko supussa. Joko eivät vielä ole auenneetkaan tai eivät viitsi aueta näin sateisena päivänä. Joku oli siis tuonut puutarhajätteitä metsään ja kerrankin siitä oli iloa. Koska voimme olla todella varmoja, etteivät valkovuokot ole paikalle luontaisesti levinneet, niin kaivoimme siitä muutaman vanhempieni pihaan (paikalla oli kymmeniä valkovuokon versoja. Täytyi tästä harvinaisuudesta ottaa valokuvakin.


Matkalla tavaroita hakemaan jouduin ottamaan tämän kuurin ensimmäisen ylimääräisen pahoinvointilääkkeen. Tosin en ole varma oliko suurempi ällötyksen aiheuttaja syömämme ruoka (tuli ehkä syötyä liikaa jotain osaa siitä) vai sitten sytostaatti. Ilta luultavasti menee elokuvien parissa tai jotain muuta laiskaa tehdessä. Loma päivä siis oikeasti, vaikkei tämä periaatteessa mun normaalista päivästä paljoa eroa. Paikka tietty on eri ja Iitu ei ole hoidossa. Kaupassakaan ei pääse käymään jos tulee tarve.

Hyvää lomapäivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti