lauantai 9. toukokuuta 2015

Touhutaloa, Töpöhäntää ja suunnaton pettymys

Aamupäivästä Raunon liikkuva kampaamopalvelu kävi vielä kerran vetämässä hiukset yhdeksän millin mittaisiksi. Siinä kohtaa, mistä tukka ensimmäisenä lähti, on edelleen kaljumpaa, mutta muuten tukka jo kasvaa.

Ystäväni lähti myös meidän matkaan Touhutaloon, joten Iida pääsi laskettelemaan liukumäkiin. Tällä kertaa neiti uskalsi laskea myös ihan itse, kun Rauno ilmoitti, etteivät mahdu yhdessä putkiliukumäestä. Se taisi tehdä oikein hyvää, koska Iitu pääsi arkuudestaan ainakin parin liukumäen osalta.

Iltapäivästä käytiin katsomassa Pekka Töpöhäntää. Isonkyrön nuorten teatteriryhmä kävi esiintymässä täällä Kurpitsa festareilla. Iida tykkäsi kovasti ja oikein hauskasti he esittivätkin oman mukaelmansa Töpöhännästä.

Lopulta päädyimme Iidan kanssa vanhemmilleni yöksi, kun Mikolle tuli mahdollisuus lähteä vielä myöhäisillan peliin.

Ja se suuri pettymys oli ehkä noin 20 sekunnin käden nypläys epikohtaus. Taas siirtyy ajoluvan saaminen ja täytyy soittaa neuropolille maanantaina. Että ottaa päähän, kun kolmen ja puolen viikon kohtaukseton aika päättyi jälleen! Ja aina nämä iskee siinä vaiheessa kun alkaa muuten rentoutumaan, eikä koko aikaa jännitä seuraavaa kohtausta.

1 kommentti:

  1. Korjauksena tekstiin: Pekka Töpöhäntää esitti ryhmä Vähästäkyröstä.

    VastaaPoista