sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Paljon ulkoilua

Aamulla yritettiin nousta hitaasti. Tietenkin neiti heräsi jo seitsemältä virkkuna (saas nähdä huomenaamun herääminen kun kello soi seitsemältä). Yritin ensin lukea Iidalle ja sitten nukkua, molemmat huonolla menestyksellä. Aamulla Iida katsoi "Olipa kerran elämää" eli laapii laapii -ohjelmaa ranskankielisen tunnusmusiikin mukaisesti. En ehkä aivan tajunnut kuinka paljon neiti kuitenkin oli kaivannut viikon aikana äitiä, ennen kuin Mikko minulle asiasta huomautti. Hieman typeristä asioista kinattiin, kunnes ymmärsin mistä oli oikeasti kyse. Sen jälkeen päivä menikin oikein hyvin.

Olimme pitkään pihalla. Minä nypin kukkapenkkiä, kävin 3,8 km sauvakävelyllä ja Iida vei minut vielä 1,9 km pyöräilylle (Iitunen pyöräili).  Vähän keppijumppaakin olen joutunut harrastamaan, kun alkoi taas jännittämään, mitä näin touhukas päivä mahdollisesti saa kohtaustilanteelle aikaan. Toivottavasti ei mitään. Pääasiassa sää on ollut ihana, vaikka tuulinen. Vain yksi rankka sadekuuro.

Neiti leikki hiekkiksellä sillä välin kun minä tein omiani pihalla ja Mikko kylvi lisää apilaa meidän pihaan. Mikko teki hupaisan havainnon: harakka oli syönyt pihalle jääneen öljykynttilän sisustat niin syvälle kuin nokka oli yltänyt.

Ruuan jälkeen katselimme Iitusen kanssa lastenohjelmia. Päivän huono uutinen taasen on se, että meidän räkänokalla tulee keltaista räkää ja lämpö oli 37,0. Aamulla täytyy tutkailla tilannetta ja mahdollisesti neiti ei pääsekään hoitoon. Jo aamulla mietin olisiko Iitunen oollut kuumeessa, mutta silloin mittari näytti aivan normaaleja lukemia.

Tänään taidan jättää omat ohjelmat väliin ja mennä Iidan perään nukkumaan, jotta aamulla olisin jälleen virkeämpi. Ja että välttäisin muut rasitukset tältä illalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti