keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Tahmean aamun jälkeen kotitouhuja

Eilen kuorossa oli mukavaa ja huomasin pikkuhiljaa pääseväni kärryille yhden kappaleen kanssa, joka tuli keväällä uutena. Kyllä syksyllä on taas mukavaa, kun kuoro alkaa uudelleen.

Aamulla kävi taas tympeä lotina ulkona, joten päädyin takaisin torkkumaan, kun sain tehtyä aamumössöni. Onneksi päivä lähti kuitenkin käyntiin alkukankeuden jälkeen. Sain tehtyä tiedotteen Pekan kävelystä ja kerättyä pohjalaismedioiden yhteystietoja lähinnä lehtiin. Radiokanavista (muista kuin YLE:n) minulla on huonot lähtötiedot, niin en viitsinyt niitä alkaa setvimään.

Sain tänään käsiteltyä toisen tuliaiseni mökiltä eli pari litraa nokkosta, jotka pakastin jääpalamuoteissa sydämen muotoisiksi paloiksi. Ja kuorin iltapäivällä vielä jonkun kilon porkkanoita mehutarpeiksi. Lisäksi tietenkin tein niitä perus asioita, jotka kuuluvat huushollin pitoon. Sain lisäksi viimein kaikki talvikengät varastoon vietäviksi laatikkoon. Nyt on loput talvitakitkin poissa naulakosta kesäteloilla.

Aurinko pilkahteli ja sää hieman kirkastui iltapäivällä, joten haimme Iidan hoidosta rattailla, 3,6 km. Kotimatkalla katsoimme sammakon kutua, jonka sisällä kuhisi nuijapäitä. Iida vaihteeksi söi iltapäiväruokaa. Tosin se oli sorvattu Iidalle sopivaksi, toisin sanoen täysin eri ruoka kuin meillä. Meille väänsi susheja, joita Iitusen saa hädintuskin maistamaan.

Tänään oli pakko kommentoida yhtä blogikirjoitusta, jossa tuttavani kävi läpi viimeaikaisia epäonnistumisiaan ja pelkoaan uudesta epäonnistumisesta. En sano, etteikö itseäni harmita ja sureta, jos itselleni tärkeät asiat menevät pieleen, mutta epäonnistumiset ovat kuitenkin vain osa elämää ja niin kauan kuin on elämää on myös mahdollista onnistua. Joten mielelläni otan vastaan epäonnistumisia, jos se tarkoittaa, että saan olla elossa.

Kiitos tänään saapuneesta kortista Maria K. Toivon todella, että tunteesi on oikeassa.

Iltapäivästä meillä soi titi-nalle konsertti, arrrghhh! Itse pakenin sitä suljetun oven taakse ja yritin taas harjoitella hieman rentoutumista ja ajatusten keskittämistä itseeni. Iltaa sotki hieman ovelle saapunut taloustutkimuksen tekijä, mutta  sain kuitenkin Iidalle iltapalan nenän eteen ja saimme porkkanamehunkin tehtyä. Iitusen nukkumaan meno vain meni turhan myöhäiseksi eli pääsi sänkyyn vasta kahdeksalta. No eihän se pahemmin normaalista poikkea, mutta huomenna hoitoon pitää mennä puolituntia aiemmin, kun lähtevät 4h:n elämysmaailmaan Ylistaroon. Onneksi huomiselle on vaihteeksi luvattu hieman parempaa säätä. Aamupäivälle aurinkoakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti