maanantai 13. huhtikuuta 2015

3. kuurin 1. päivä

Aamu lähti vauhdikkaasti liikkeelle, koska talonyhtiössämme on puhdistettu ilmastointikanavia tänään. Iida täytyi saada hoitoon tavallista aikaisemmin, koska niiden oli määrä aloittaa kahdeksalta ja meillä on yleisavain. Lisäksi oli luultavaa, että aloittavat meidän asunnosta, niin kuin tekivätkin. Rakennuttajan käyttämä ilmastointiasentaja ei aivan ole tiennnyt miten homma tehdään, sillä pari asennus-/rakennusvirhettä löytyi meidän kämpän osalta. Onneksi mitään todella pahaa uutta kuluneita laakereita kummempaa ei muista asunnoista löytynyt.

Yö meni aivan mukavasti ja sain lyhyesti vielä nukahdettua kuudenkin jälkeen. Pelkällä melatoniinilla nukuin jälleen. Eilen illalla kuorin liikaa porkkanoita ja sain ottaa vähän lepiä Mikon pedillä olohuoneessa ja sitten mut saateltiin sänkyyn. En onneksi saanut kuitenkaan kohtausta. Iidan kanssa aamu ei ollut pahin mahdollinen, mikä oli ihanaa aamun kiireellisyyden vuoksi. Melkein aamua voisi sanoa sujuvaksi.

Koko päivän on satanut. Muutenkin vähän on väsyttänyt, joten päivän liikunta on tehty kotona Mikon siivousapuna ja Prisman käytävillä. Täytyy yrittää ottaa hieman rauhallisemmin nyt tämän kuurin aikana, jos ensi viikolla ei olisi yhtä väsynyt kuin edellisen kuurin jälkeisellä viikolla. Toki voisi vähän yrittää käydä pihalla kun nämä sadepäivät menevät ohitse. Keskiviikosta eteepäin on ennusteessa taas poutaa, vaikkei vielä aurinkoa.

Iida on ollut hoidon jälkeenkin vielä aivan hyvällä tuulella tänään. Ihana tyttöni mun, jolle yritin selittää mitä tehdä jos saan kohtauksen, jota isi ei ole näkemässä. Vaikeinta oli saada hänet ymmärtämään, ettei kannata tulla hoitamaan äitiä, silloin kun kohtaus on päällä, ettei äiti vahingossa lyö lasta, kun ei tiedä mitään tästä maailmasta ja liikkeet ovat täysin tahdottomia. Ei se tainnut vieläkään mennä ymmärrykseen saakka.

Näin illasta alkaa väsyttämään jo kovasti kun kello lähenee kahdeksaa. Iltasadun lukeminen on aivan vihoviimeinen haukotusten aiheuttaja. Tietenkin olo on taas epämääräinen, vaikka en olekaan tarvinnut ylimääräistä pahoinvointilääkettä tänään. Täytynee mennä aika aikaisin nukkumaan. Ehkäpä katson kuitenkin viimeiset parikymmentä minuuttia eilen kesken jääneestä ohjelmasta. Lisäksi tekisi mieli katsoa Ruokamatkalla Intiassa -jakso, mutta onhan se Yleareenassa vielä pari päivää. Mä olen kyllä aivan liian addiktoitunut Areenaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti