sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Sorjan 5-vuotisjuhlakonsertti

Meidän aamumme alkoi vihdoin ja viimein katetulla pashajuhlalla. pullan korvasi appelsiini-sitruunakakku, jossa oli käytetty kookossokeria. Eli kookossokeria olen nyt käyttänyt valkoisen sokerin tilalla aika surutta. Saas nähdä kostautuuko, mutta ainakin sen pitäisi imeytymiseltään olla huomattavasti hitaampaa. Aamupalan jälkeen Iida katsoi elokuvaa ja minä nukuin päikkärit siinä vieressä ennen lounasta. Mikko oli askarrellut Herra Kurkun Iidalle, mikä oli niin kiinnostava, ettei neidin syömisestä tahtonut tulla mitään.


Sorjan konsertti oli huikea! Aivan täyteen ahdatulle Seinäjoki-salille esiintyminen oli varmasti huikea kokemus, eikä todellakaan tavanomainen saavutus naiskuorolta. Hieman itseäni suretti, kun en saanut olla mukana lavalla, mutta enää tämä konsertti ei samalla tavalla saanut tunteita pintaan kuin joulukonsertti. Ehkä tässä on tottunut siihenkin, ettei enää ola ektiivijäsen, kun ei ole päässyt kuin pari kertaa harjoituksiin. Toisaalta oli aivan mahtava kuunnella ja katsella kuoroa yleisössäkin. Siinä sai vain miettiä, että oikeastiko me ollaan noin hyviä! Monet kappaleet olivat varmasti kypsyneet viime vuodesta ja tila on niin loistava, että se jo itsessään inspiroi, joten ehkä tämä kuitenkin oli parasta Sorjaa tähän mennessä. Hieman jännitin kappaleen "Mä annan sut pois" tunnevyöryä, kun viime vuonna koreografiassa se liitettiin niin vahvasti kuolemaan, mutta ennen koregrafiaa olin yhdistänyt sanoituksen lähinnä eroon ja päätin tänäänkin mennä tällä omalla vanhalla tulkinnallani. Kiitos joka tapauksessa Sorjat siskot mahtavasta konsertista. Ensi kerralla kuitenkin toivottavasti olen jälleen riveissä, metsässä, ympyröissä mukana.


Konsertin jälkeen mentiin vanhemmilleni kahvittelemaan.

2 kommenttia:

  1. Oli ihanaa, kun olitte konsertissa! Toivottavasti meidän väki ei ihan hirveesti häirinnyt, istuivat kai jossain teidän edessä. Meidän tytöt oli ihmetelleet pikkutyttöä, joka niin hienosti oli jaksanut seurata koko konsertin :) Ootpa saanut hienon kuvan! Ja vaikket itse ehkä laske itteä aktiivijäseneksi, niin kyllä te kaikki katsomon puolella olleet olitte ja ootte varmasti yhtä lailla meidän lavalla olijoiden mielissä, kun esim. Sorjani sisarueni -biisiä laulettiin. Yritin sua katseella tavoittaakin siinä <3 Pian rivissä taas! Ja metsässä, ringissä jne...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai ne olikin teidän lapsia siinä edessä. Olivat myös oikein nätisti, eivät ainakaan meitä häirinneet yhtään. Iitu on todella hyvä konserttikaveri ja tykkää kovasti elävästä musiikista. Edellisessä konsertissa suurin pettymys oli väliajan puute, jolloin ei ollut kahvitarjoilua, joten nyt oli Iitulle omat konserttieväät mukana :) Mutta neiti kyllä aivan aidosti tykkäsi konsertista eikä loppumiskommentti ollut mitenkään kyllästymisestä johtuva, vaan oli vain sen jälkeen tunne, että tämä varmaan oli viimeinen kappale.

      Poista