lauantai 11. huhtikuuta 2015

Upea keväinen päivä

Ei mitään pelkällä melatoniinilla nukahtamiskokeiluja viime yölle, vaan perinteiset mömmöt naamaan. 10 - 11 tuntia unta palloon tuli kyllä tarpeeseen.

Eilen kuulin aivokasvainfoorumilta, että HUS:issa otetaan ekat kuvat vasta sytokuurien jälkeen 3 kk:n päästä. Ja yhdellä oli ollut muutoksia vielä 2 kk sytokuurien jälkeen, vaikka sen jälkeen muutokset olivat hävinneet. Kirurgit olisivat halunneet avata kallon muutosten vuoksi, mutta onneksi potilas oli eri mieltä, jolloin ei tullut turhaa leikkausta. Vaikeita on nämä asiat asiantuntijoillekin saati potilaille ymmärtää ja hyväksyä. Ja saattaa siis olla, ettei seuraavatkaan kuvat kerro koko totuutta.

Eilinen huono-olo meni onneksi ohitse. Inhottavaa oli, että kädet haisivat eilen valkosipulille, mikä ällötti. Tänään kädet haisivat pitkään sikalalle, kun tyhjäsin pesukoneen nukkasuodattimen paljain käsin. Tämä haju ei ällöttänyt yhtä paljoa, joten kyllä huono-olo todella oli menossa ohitse.

Iltapäivästä tultiin vanhemmilleni leikkaamaan omenapuuta, marjapensaita ja ruusuja, keräämään kiviä nurmikolta ja muuta sen sellaista. Aivan uskomattoman upea päivä- Lämpöäkin oli 12 astetta ja peippo lauloi puussa. Minäkin touhusin kohtuudella ja toivon, ettei se kostaudu illan mittaan. Iidakin otti viimeisiä irti lumikasasta.


Tulevaksi yöksi jäin vanhemmilleni Iidan seuraksi. Saa Mikko vapaapäivän. Kuulemma alkaa olla sen tarpeessa. Joten sunnuntaiaamiainen ja pashajuhlat siirtyvät nyt ainakin viikolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti