keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Tavallista energisempää arkea

Vaihteluksi jälleen loistava yö. Lähenteli luultavasti kahdeksaa tuntia, jej! Ehkäpä näitä tulee lisää ja tiheämmin nyt, kun saan luonnollista rasitusta ja kortisonia vähennetään. Tuskinpa ruokavaliomuutoksetkaan yöunia vähentävät.

Tattaripuurosta tuli loistavaa. Annos vain oli hieman isohko, joten vähän mahaan sattui jonkin ajan päästä ruokailun jälkeen. Mikkokin antoi luvan tehdä puuroa toiste. Laitoin tänään hirssiä likoamaan, joten seuraavaksi meillä kokeillaan parin päivän päästä hirssipuuroa. Tosin mun blenderin moottori alkoi haista puuroa tehdessä, joten sitä ei uskalla oikein käyttää enää. Onneksi takuuta on jäljellä, joten nyt se pitäisi saada vielä Prismaan reklamaation kera. Vähän nämä välineistön puutteet haittaavat mössöjen tekoa. Onneksi sauvasekoittimellakin jotain saa aikaan, kun tekee tarvittaessa pienemmissä erissä.

Kävin tänäänkin yksinäni kävelyllä. Alku meni hieman sumealla päällä, mutta onneksi pää selkeni matkan varrella. Kotipihaan päästyäni tuntui siltä, että olisin voinut mennä jopa hieman pidemmänkin matkan, joten lenkki taisi olla aivan sopiva. Parempi lopettaa kun olo on vielä hyvä ja askeletkin täyttyivät. Toki tänään en ollut touhunnut kotona kauheasti ennen lähtöä, joten voimia oli enemmän jäljellä eiliseen nähden. Keppijumppaa tein pariin kertaan. Ja jälleen yksi uusi asia, jota en ole tehnyt ainakaan isommassa määrin sitten leikkausten: imuroin koko asunnon ja hikihän siinä tuli. Levoksi laskettavaa aikaa tuli tänään lähinnä lounaselokuvan aikana, mutta en ole kokenut tarvettakaan suuremmalle lepäilylle. Tosin jätin myös päivän kipulääkkeen väliin niin kuin eilenkin, mutta nyt vain särkee päätä toisin kuin eilen... Johtuisikohan se aikamoisesta touhuilusta tänään. No äsken oli iltalääkkeiden aika, joten siinä meni yksi kipulääkekin. Eiköhän särky ala hellittämään jossain vaiheessa.

Pikku hiljaa alkaa kiinnostus muihinkin asioihin heräämään ja olen alkanut pohdiskella kuoroharjoituksiin menoa. Ilta-aika hieman tuottaa haastetta, kun Mikko on kiinni Iitulin nukutuksessa, joten vielä täytyy hieman pohtia käytännön toteutusta. Aika paljon haittaa tämä autonajokielto tällaisissa yllättävissä asioissa.

4 kommenttia:

  1. Jee, tervetuloa laulamaan! Kai sulle nyt kyyti järjestyy kuorolaisten toimesta. :)

    VastaaPoista
  2. Haastattelin muutama päivä sitten juttuani varten Hellattoman kokin kirjoittajaa. Aiheena oli hedelmien kuorien syöminen. Hellaton kokki kertoi, että banaaninkuoretkin kannattaa hyödyntää, kunhan vaan on luomua. Banaaninkuoret kuulemma kuohkeuttavat mukavasti noita mössöjä ja arvokkaita ravintoaineita niissä on paljon. Lisäksi tärkeä ekologinen näkökulma on se, että toiselta puolelta maailmaa kuskatuista banaaneista ei tarvitse heittää isoa osaa roskiin! elina k

    VastaaPoista
  3. Tuntuu hienolta lukea blogiasi, kun se niin selvästi kertoo olosi paranevan koko ajan. Ja mahtavaa, jos jaksaisit liittyä taas sorjaan seuraan, muutenkin kuin vain ajatusten välityksellä! Luulisin, että kyyti ei ole tässä porukassa ongelma... T. Annika

    VastaaPoista
  4. Kuulostaa hyvältä! Hihkaise heti kun kaarran kauttanne :) Kati S.

    VastaaPoista