keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Touhua ja lepoa

Yö oli aivan passeli, mutta siitä huolimatta sain pienen epikohtauksen taas, kun pistin Iidalle ulkohaalaria päälle aamulla. Sinänsä aamu oli mennyt neidin kanssa aivan hyvin, joten en oikein tiedä mikä kohtauksen laukaisi. Jossain vaiheessa aamuyöllä tuntui hartijat asaavan vetoa, joten ehkä se oli vain yleinen lihaskireys. Lihaskireyttä onkin ollut koko päivän. Nytkin kirjoitan kaurapussi olkapäällä ja ihana lämpö tuntuu kyllä rentouttavan.

Tänään on kaikesta huolimatta ollut taas touhupäivä. On siivottu, jälleen pyykätty, vähän tehty ruokaakin, käyty Prismassa ja KELA:an viety yksi hakemus, haettu yksi facebook kirppisosto jne. Lisäksi sain vielä oikein mukavan vieraan illansuussa, jonka kanssa selvittiin ennakko-oletusten vastaisesti ilman itkuja. Olen toisaalta ollut myös pitkälläni usemman kerran päivän aikana, jotta jokin tasapaino säilyisi. Flunssa on ehkä ollut jälleen pahenevaan päin, mutta huomiselle ei ole suunnitteilla mitään erityistä, joten voin periaatteessa viettää päivän sängynpohjalla elokuvia katsellen, äänikirjan parissa tai lueskellen. Tänään jäi kyllä kaikki muut suuret liikuntasuoritukset tekemättä keppijumpasta lähtien, mutta eiköhän siivouksessa tullut kuitenkin aika monipuolisesti tehtyä kaikenlaista pientä liikettä. Ja askeleita kertyi kauppareissulta.

Päivän positiiviset ovat kuitenkin ystävän vierailu, touhukas päivä yhdistettynä makoiluun (jota uusi epikohtaus ei toivottavasti pilaa), hyvä yö ja mieltä painanut KELA:n hakemuksen toimittaminen toimistolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti