perjantai 5. joulukuuta 2014

Hyvää yötä ja rauhallisia unia!

Tänään soitti yleissairaalapsykiatrian lääkäri, joka halusi keskutella mun nukkumisvaikeuksista. Sain uuden lääkkeen nukkumiseen, joka on todettu toimivan kortisoonin kanssa hyvin. Itse en ole ollut kauhean innoissani ottamassa masennus/nukkumislääkkeitä, koska tiedän, että niiden kanssa voi mennä aika kauan, ennen kuin oikea tasapaino löytyy ja päivät alkavat selkenemään. Tämän lääkkeen tasapainoa pystytään hakemaan helposti ja annostusta pystyy itsekin muuttamaan. Lääkkeeseen pitäisi tottua myös 3 - 7 päivän aikana, mikä kuulostaa todella paljon paremmalta kuin perinteinen kaksi viikkoa. Nyt sitten vain toivotaan, että lääke auttaa ja saan jättää rauhoittavan ja nukahtamislääkkeen pois.

Tänään kävin tekemässä aamulla ulkoilun, saatiin aamulla Iituli kunnialla hoitopaika itsenäisyyspäiväjuhliin juhlamekossaan, joulukortitkin hieman edistyivät, Joulupuukeräys lahjat toimitettiin keräykseen ja niin edelleen. Aamupäivästä Seinäjoella oli jopa aurinkoista, mutta päivä muuttui Vaasan keikan aikana hyvin harmaaksi. Nukuin hyvät päikkäritkin hoitojen jälkeen.

Tällä kertaa toivotan sekä kannustusjoukoille että itselleni oikein hyvää yötä! Viime yökin oli kohtuullinen itselleni. Mikko sen sijaan kärsi mun suunnattomasta kuorsauksesta ja Iitukin taisi jännittää juhlia ja oli heräillyt monta kertaa. Itse nukun nyt aina korvatulpilla, jotta en suotta heräile kun nukkuminen on muutenkin ollut hankalaa. Jotta huumorintaju säilyy kotona edes kohtuullisena, taidan toivottaa kaikkein eniten rauhallisia unia näin ollen Mikolle, joka tarvitsee paljon voimia naislaumansa kanssa (uhmaikäinen ja sairastaja, jolla on monta projektia kesken ja kaikkiin tarvitsee aina jotain pientä apua puolisoltaan).

1 kommentti:

  1. Moi Allu !
    Toivon että saat parasta mahdollista hoitoa. Mulla on ollut vuosikymmenet radio hiljaa auki öisin taustalla, niin hiljaa ettei sitä voi kuunnella. Se vain hiljaa kuuluu. Se auttaa nukahtamiseen ja jos herää keskellä yötä täysin hereillä, uni tulee melko pian uudelleen. Hyvää itsenäisyyspäivää !

    VastaaPoista