sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Kyllä vain viikonloppuna on mukavampaa

Tänään on ollut myös hyvä päivä. Olossa huomaa selvästi, että Vaasan reissua ei ole tarvinnut tehdä. Päivän lenkki tehtiin Prismassa, jossa jaksoin aivan hyvin, kun älysin pukeutua mahdollisimman kevyesti ja ottaa ohuimman mahdollisen pipon päähän. Kotona ollaan tehty joulukoristeita vähän lisää ja vietetty Mikon kanssa taas elokuvailtapäivää. Tavoitteena on tehdä jotain kahestaan viikottain, jos se auttaisi jaksamaan tätä kaikkea ikävää yhdessä. Iitu oli siis mummolassa leikkimässä.

Illalla Iidan hakemisen jälkeen koristeltiin kuusi. Neiti oli todella täpinässä kun sai laitella koristeita alaoksille. Vähän meinasi meidän välille tulla kinaa siitä, saako äiti laittaa koristeita myös yläoksille, joten koristeiden painotus on alhaalla. Suurin oikea kina aiheutui innokkaan koristelijan tahdosta laittaa myös pyykkipoikia koristeiksi, jonka vanhemmat kielsivät.


Vähäsen täytyy itseä kehua ja todeta, että lähes kaikki koristeet ovat itse tehtyjä. Latvatähtikin tehtiin Sorjan joulukonsertin käsiohjelman ohjeen mukaan. Se ei ehkä ole säilytettävissä tuleville jouluille, mutta tulipahan kokeiltua jotain erilaista.




Huomenna on taas lyhyt paluu arkeen. Kaksi päivää säteitä ja pitkä loma. Tukkakin harveni taas oikein kunnolla kun kävin pesemässä sen. Nyt ei lähde irtohiusta juuri tällä hetkellä, mikä on aivan mukavaa. Saas nähdä ehtiikö Raunon kampaamopalvelut huomenna vetämään pään oikein lyhyelle sängelle, niin ei kalju loista ihan niin pahasti. Pään lämpötilan säätely on aika jännää, kun edelleen mulla tahtoo olla aika kuuma, vaikka on hiusta ei paljoa olekaan ja jäljellä olevakin on lyhyttä. Ulko-ovella toki huomaa, jos meinaa lähteä liian ohuella pipolla, mutta sisällä voi tulla kuumakin.

1 kommentti:

  1. Ihana tietää, että viikonloppu on mennyt hyvin. Terveisiä Vöyriltä ja voimia Vaasan reissuille! On muuten hienot koristeet kuusessa! :)

    VastaaPoista