lauantai 6. joulukuuta 2014

Itsenäisyyspäivän juhlintaa

Aloitan jälleen kirjoituksen aamulla heräämisestä. Kyllä uudessa lääkkeessää potentiaalia on, mutta jouduin aamuyöstä ottamaan kahteen otteeseen nukahtamislääkkeen puolikkaan. Uuden lääkkeen resepti on kirjoitettu 1/2 - 4 tablettia nukkumiseen. Lähtöannos oli 1 tabletti, jota voin muutella ohjeen mukaan ja etsiä kotona oikeaa tasoa. Koko yö pitäisi nukkua mielellään ilman lisälääkkeitä eikä pävän saisi jäädä takkuseksi. Ensi yönä voisi näin ollen kokeilla kahta pilleriä, jos se parantaisi tilannetta.

Vähän on kyllä takkunen olo, mutta epäilen sen enemmän johtuvan Imovanesta, jonka otin toisen kerran vasta puoli viiden maissa. Pian pääsee aamupuurolle. Jostain syystä se tuntuu maistuvan hyvin etenkin luumu-kanelirahkan tai Danonen Vitaline mustikkarahkan kanssa. Aamupalasta on tullut lempiruoka puuroineen, koska vielä silloin ei turvotus ahdista niiin pahoin eikä joka paikkaa kiristä. On yleensä nälkäkin, joten voi oikeasti syödä ilman että tuntuu ahmimiselta.

Tänään Mikolla oli lomapäivä ja hän kävi pelailemassa Vaasassa. Ihanaa omaa vapaa-aikaa. On tämä tilanne hänelle kuormittavaa, että suon kyllä joka hupireissun hänelle, minkä vain keksii. Minä sain sillä välin vieraita, ensimmäisen kaverini naapurustosta Kasperissa. Olipa kiva, kun Elina tulit ja ulkoilutit minut. Sitten Elina siirsi mut Ahoviidalle vanhemmilleni päivähoitoon pitkästä aikaa. Siellä katsottiin Tuntematonta ja auttelin joissain pienissä asioissa äiteetä. Ikävä kyllä päikkärit jäivät väliin ja turvotus on kamalaa. Iitu oli päivän Mummolla pipareita leipomassa. Eli kaikilla meillä oli vähän omia touhuja tänään. Mutta sehän on vain hyvä. Jaksaa sitten taas paremmin yhdessä. Mummo parka ehkä kaipaisi myös vapaa-päivää oikeasti, kun on nyt niin paljon Iidan kanssa. Illat ovat sellaistakin menoa ja meininkiä, että Mummo saa täyden työpäivän niistä muutamasta iltatunnista, jotka menevät tyrannin komennossa...

Nyt vielä vähän linnan juhlia ja ehkä jotain elokuvaa. Sitten uusi nappikokeilu ja toivotaan parasta unen suhteen.

Tässä vielä itsenäisyyspäivän kunniaksi Iitun kuva eiliseltä, kun hän oli lähdössä hoitopaikkansa itsenäisyyspäiväjuhliin juhlamekossa ja hopeisissa kiiltosukkahousuissa. Kämmenissä on Olli (mielikuvitusystävä).

1 kommentti:

  1. Sussa on allu virtaa enemmän ku meikäläisellä 2 lapsen kotiäidillä! ;) toivotaan että saat levätäkin. Vaikka varmasti kiva että saa omia juttuja tehdyksi. Ihana iitu. Mutta ymmärrän hyvin kuinka touhua varmasti riittää ;) äidilliset tsempit siis. Kaiken muun lisäksi! ♡

    VastaaPoista