keskiviikko 17. joulukuuta 2014

väsynyt mutta tuloksekas päivä

Tänään oli jälleen tapaaminen psykiatrisen sairaanhoitajan kanssa. Olin paikalla reippaasti etuaikaan, kun Iitu saatiin valmiiksi lähtöön, niin sitä junaa ei kannattanut hidastaa. Sessio meni aivan hyvin, mutta oli omalla tavallaan kuitenkin aika rankka. Ennen Vaasaan lähtöä istuskelin sairaalan aulassa, enkä pystynyt edes kirjoittamaan viestiä puhelimella kun sen verran otti koville ja oli hölmö olo. Taksissa ilmoitin kuuntelevani äänikirjaa ja torkuin enemmän ja vähemmän Vaasaan saakka. Se kyllä auttoikin onneksi. Hoidot menivät ihan hyvin ja takasin tullessa sain jatkaa torkkumista. Kotona nukuin vielä kolmen vartin päikkärit ja olin kuin uusi ihminen niin, että ajattelin jaksavani vaikka mitä.

Lähdimme siis käymään kirjastossa, SPR:n kirppiksellä ja Prismassa. Kirppikseltä ostin kolmet housut, joten nyt pystyn pesemään välillä housuja ilman, että tarvitsee miettiä kuivumisaikoja. Jännä oli sovitella housuja, kun en oikeastaan miettinyt muuta kuin kiristääkö housut liikaa mahaa, joka on aika arkana kaikin puolin. Housujen sovittaminen kuitenkin taisi olla aika raskasta, sillä Prismassa jouduin istahtamaan jossain vaiheessa sellaiselle hyllyjen täyttökorokkeelle ja Mikko keräili loput helposti löydettävistä tavaroista ja suuntasimme pikana kassoille. Tai minä menin läpi istuskelemaan ulkopuolelle ja jätin Mikon jälleen hoitelemaan homman loppuun. Varmaan se kuumuus tekee osansa, kun on niin paljon päällä. Pitää opetella riisumaan takki kärryihin, niin ehkäpä olo helpottaa seuraavilla keikoilla. Tai sitten tänään oli oikeasti aika väsy päivä jälleen eikä päikkäritkään oikeasti tehneet minusta virkeämpää ja jaksavaisempaa.

Tänään mukavaa on ollut lopulta aika leppoinen tunnelma, vaikka olo onkin ollut vähän hölmö. Iitun kanssa katsottiin Saariston lapsia ja luettiin iltasatu. Mikko teki oikein hyvää lohipastaa. Ja kyllä mua helpottaa myös se, että on vaihtohousujakin (kunhan saan pestyä ne ensin käyttöön). Kirjastossakin piti oikeasti käydä, joten hyvä, että reissu tuli tehtyä, vaikka väsyinkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti