maanantai 30. maaliskuuta 2015

Raakaherkkujen tekemistä

Yritin eilen illalla päästä nukkumaan pelkän melatoniinin voimin, mutta ainakaan mulle määrätty maksimipitoisuus ei saanut mitään aikaan. Yhdentoista maissa kävin hakemassa 25 mg Ketipinoria ja voi kuinka tympäisi. Haluaisin päästä nukkumislääkkeestä kokonaan eroon. Kehtaisinkohan kokeilla 9 mg melatoniinia, vaikka resepti on myönnetty 3-6 mg:lle...

Yllättävää kyllä tänään päivä on ollut hieman aiempia virkeämpi, mikä tuntuu myös mielialassa. Tosin otin muutaman minuutin päikkärit jo ennen yhdeksää aamulla. Käytiin 2,5 km lenkillä ja vähän olo oli pölhö, mutta luotin siihen, että Mikko kyllä saa hoidettua mut tapahtui mitä tahansa. Toisaalta tuntuu hyvältä vähän koetella rajoja. Olen yrittänyt taas päivittäin tehdä keppijumppaakin pitkästä aikaa. Jos saisin vähän vetreyttä tuonne niska-hartiaseudulle ja lapojen taakse.

Aamupäivällä tehtiin raakasuklaata ja iltapäivällä raakasuklaapiirakoita/-kakkuja. Kakkutaikinasta tuli hieman liian löysää, joten pistin sen pakastimeen jähmettymään. Ruuaksi tehtiin pitsaa spelttipohjalla. Pitsapohja jäi hieman pehmeäksi, mutta minusta maistui ihan kohtuu hyvälle. Vähän tuli liikaa sykittyä vissiin, koska iltapäivästä pyörrytti ikävästi. Huomenna täytyy ottaa tosi rauhallisesti päivä, jotta jaksan illalla kuoroon. Ehkä ihan pieni ja hidas lenkki vain.

Sain tänään koristeltua oveen pääsiäiskranssin. Saa nähdä onko siitä mitään aamulla jäljellä. Muuten yritin vähän fiksata Iidan trullitusasua huonolla menestyksellä. Täytyy ehkä ottaa ihan ompelukone esiin huomenna, kun selkä menee niin jumiin käsinompelusta.

2 kommenttia:

  1. Iltasatua lukiessani purskahdin monta kertaa itkuun. Taitaa sittenkin olla aika väsy. Ja olen jotenkin kyllästynyt sairaana olemiseen ja itseni tsemppaatte en kun kuitenkaan mikään ei ole kuin ennen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Johan helpotti kun sain sanottua edellisen. Nyt on jo paljon parempi mieli. Pienestä on taistelutahto toisinaan kiinni.

      Poista