tiistai 24. maaliskuuta 2015

Väsy helpottaa jälleen

Edelleen on väsy, vaikka pahin on nyt jälleen mennyt ohi. Pahinta väsyssä on se, että kiinnnostus kaikkeen menee samalla. Eilenkään en tehnyt mehuja, kun pelkkä ajatus mehulingon pesusta ahdisti liikaa. Väsyn vuoksi meinasin jättää tänään kävelyn ja vihersmoothienkin väliin, mutta kävin kuitenkin 1,8 km lenkillä hoitamassa päänsärkyä ja yläselän jumeja ja pakotin itseni tekemään vihersmoothieta. Kaikesta jäi lopulta hyvä mieli.

Työkaveri kävi tänään ottamassa minut ajelulle mukaan, kun oli tarvetta käydä katsomassa yhtä työjuttua tässä lähellä. Lopulta kuljin mukana tunnin verran. Oli todella mukava höpötellä ja saada jonkinlainen kosketus työmaailmaan jälleen.

Sen verran annoin väsylle periksi, etten mennyt kuoroon. Harjoituksiin olivat menossa kaikkein innokkaimmat, enkä kokenut kuuluvani tähän porukkaan. Muiden oli määrä tehdä kotiläksyjä. Hups, nekin jäivät tekemättä. Mieluummin jäin tekemään porkkanamehua ja hieman leikkimään Iidan kanssa, jolla olikin melkoinen äiti manku siitä asti, kun ovesta tuli sisään hoidon jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti