maanantai 23. maaliskuuta 2015

Väsy väsy väsy

Iitulla oli yöllä jälleen tapahtumaa. Eivät ne pitkiä herätyksiä olleet, mutta aika tiuhaan kuitenkin. Hoitoon lähtö oli yhtä hampaiden kiristystä.

vähensin nukkumislääkettä viime yölle, mutta edelleen koko kroppa on niin väsynyt... En millään ole meinannut saada kiinni tästä päivästä. Käsivarsien luita kolottelee, niska-hartijaseutu on jumissa ja selkään ottaa. Lääkäri soitti nukkumislääkkeeseen liittyen, kun olin pyytänyt melatoniini reseptiä. Nyt voin laskea nukkumislääkettä edelleen ja aloittaa melatoniinin käytön siinä rinnalla, kun jaksan apteekkiin saakka.

Aamupäivästä tein hieman kotitöitä ja aivan kamalaa puuroa. Käytiin Mikon kanssa 2,5 lenkillä ennen kuin sateet alkoivat. Ulkoilman haistelu piristi hetkeksi, mutta jo lenkin aikana väsy iski uudelleen. On kyllä kurja sää viime viikkoon verrattuna. Paljon jäi tekemättä kotitöitä, joita olin suunnitellut tälle päivälle, mutta sille ei nyt mahda mitään. Nyt ei vain jaksa. Varmaankin viime viikon sytokuuri tuntuu edelleen, etenkin kun kuuriviikolla en hidastanut juurikaan menoa. Viikonloppukin oli melkoisen touhukas. Eilen vielä inspiroiduin pesemään äiteen keittiönlaatikoita, vaikka väsyttikin kovasti. Tänä iltana on vielä talonyhtiön kokous. Saa nähdä päästäänkö sieltä kotiin yhdeksään menessä. Jos tässä katsoisi vielä jotain ohjelmaa hetken ja antaisi asioiden olla. Huomena taas paremmalla inolla.

Tässä yksi kuva viikonlopulta. Iitu isun korkkareissa. Oikea neiti.

1 kommentti: